آیین نامه دانش ‎بنیان ورزش و جوانان 1

آیین نامه حمایت از تولید، دانش ‎بنیان و اشتغال ‎آفرین در حوزه ورزش و جوانان
ورزش و جوانان
دانلود فایل WORD آیین نامه حمایت از تولید، دانش ‎بنیان و اشتغال ‎آفرین در حوزه ورزش و جوانان
شماره ۲۳۵۱۰۹/ت۶۰۷۸۶هـ         ۱۴۰۱/۱۲/۲۰
وزارت ورزش و جوانان ـ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
وزارت صنعت، معدن و تجارت ـ وزارت امور اقتصادی و دارایی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ـ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ وزارت امور خارجه
وزارت آموزش و پرورش ـ سازمان برنامه و بودجه کشور
معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور
سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ـ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران
صندوق نوآوری و شکوفایی ـ اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران
هیئت وزیران در جلسه ۱۴۰۱/۱۲/۱۴ به پیشنهاد شماره ۱۰۰/۱۶۸۲/ص/۱۴۰۱ مورخ ۱۴۰۱/۹/۲۴ وزارت ورزش و جوانان و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، آیین نامه حمایت از تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین در حوزه ورزش و جوانان را به شرح زیر تصویب کرد:
     آیین ­نامه حمایت از تولید، دانش ‎بنیان و اشتغال ‎آفرین در حوزه ورزش و جوانان
ماده ۱ـ در این آیین نامه، اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می­روند:
۱ـ وزارت: وزارت ورزش و جوانان.
۲ـ معاونت: معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور.
۳ـ شرکت های دانش بنیان: شرکت های مشمول قانون حمایت از شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات ـ مصوب ۱۳۸۹ ـ و اصلاحات بعدی.
۴ـ واحدهای فناور: واحدهای پژوهشی، فناوری، مهندسی و تولیدی مستقر در پارک­ ها و مراکز رشد دارای مجوز از مراجع ذی­ ربط.
۵ ـ محصولات دانش ­بنیان: کالاها و خدمات مندرج در فهرست کالاها و خدمات دانش­ بنیان موضوع قانون حمایت از شرکت ها و مؤسسات دانش بنیان و تجاری سازی نوآوری ها و اختراعات ـ مصوب ۱۳۸۹ ـ و اصلاحات بعدی.
۶ ـ رویداد فناورانه: رویدادی که با هدف ارائه نیازهای فناورانه، شناسایی راهکارهای مربوط و توسعه همکاری­ های فناورانه و تجاری میان سازمان­ ها، نهادها، شرکت­ های دانش ­بنیان و واحدهای فناور مرتبط با حوزه ورزش و جوانان برگزار می ­شود.
ماده۲ـ وزارت مکلف است با همکاری معاونت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به طراحی و اجرای برنامه­ های توانمندسازی شرکت­ های دانش­ بنیان و واحدهای فناور در حوزه ورزش و جوانان، برگزاری دوره­ های مهارت آموزی و اشتغال­ پذیری مبتنی بر خدمات و محصولات دانش ­بنیان، برگزاری کارگاه ­های دانش ­افزایی برای سازمان­ های مردم نهاد فعال در حوزه ورزش و جوانان و سایر ذی ­نفعان این حوزه، اقدام نماید.
ماده۳ـ وزارت مکلف است با همکاری معاونت و با بهره مندی از ظرفیت کمیته ملی المپیک و پارالمپیک و فدراسیون ­های ورزشی نسبت به شناسایی و معرفی نیازهای فناورانه در حوزه ورزش و جوانان و حمایت از تولید محصولات و خدمات دانش ­بنیان مرتبط توسط شرکت­ های دانش ­بنیان و واحدهای فناور داخلی و برگزاری رویدادهای فناورانه ملی، منطقه­ ای و استانی اقدام نماید.
ماده۴ـ وزارت مکلف است با همکاری وزارتخانه ­های صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوق نوآوری و شکوفایی و با رعایت قوانین و مقررات با هدف کاهش وابستگی به واردات، محصولات ورزشی وارداتی را شناسایی و از شرکت­ های دانش ­بنیان و واحدهای فناور در تولید آن محصولات حمایت نماید.
تبصره۱ـ وزارت مکلف است با هدف توسعه صنعت ورزش سالیانه حداقل ده واحد درصد (۱۰%) محصولات ورزشی دانش بنیان وارداتی مورد نیاز واحدهای تابع و مرتبط را که مشابه داخلی ندارند، با رعایت قوانین و مقررات از طریق شرکت ­های دانش ­بنیان و واحدهای فناور داخلی تأمین نماید.
تبصره۲ـ وزارت به منظور اجرای این ماده در صورت لزوم نسبت به اصلاح دستورالعمل­ های مربوط و پیشنهاد اصلاح آیین­نامه­ های مربوط به مراجع ذی­ صلاح اقدام می­نماید.
تبصره۳ـ وزارت مکلف است با همکاری معاونت نسبت به اولویت بندی ساخت محصولات ورزشی دانش ­بنیان و دارای فناوری­ های نوین اقدام نماید.
ماده۵ ـ به منظور فرهنگ­ سازی مهارت ­آموزی و اشتغال ­پذیری جوانان، وزارت مکلف است با همکاری وزارتخانه­ های فرهنگ و ارشاد اسلامی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران نسبت به حمایت از تولید محتوا در حوزه مهارت آموزی، اشتغال­ پذیری، کسب و کار و آشنایی با  شرکت­ های دانش ­بنیان و واحدهای فناور در حوزه ورزش و جوانان اقدام ­نماید.
ماده۶ ـ با هدف قرارگرفتن در زنجیره­ های بین ­المللی و افزایش حجم بازار تولیدات و توسعه صادرات در حوزه ورزش، وزارت مکلف است با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، وزارت امور خارجه، معاونت، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و سایر دستگاه­ های اجرایی حسب مورد نسبت به پشتیبانی، بسترسازی و توسعه صادرات محصولات ورزشی دانش ­بنیان به کشورهای همسایه و هدف و همچنین حمایت از سرمایه­ گذاری بخش خصوصی در محصولات منتخب و زنجیره­ های پیشران در این کشورها اقدام نماید.
ماده۷ـ وزارت مکلف است از ظرفیت خدمات شرکت­ های دانش­ بنیان و سمن­ های جوانان و تشکل­های مردمی، به منظور تجهیز و راه­ اندازی خانه­ های ورزش روستایی و تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز در حوزه ورزش و فعالیت­ های بدنی، استفاده نماید.
ماده۸ ـ وزارت مکلف است قبل از پایان سال برنامه­ های سال آتی به همراه گزارش عملکرد سال گذشته در خصوص حمایت از شرکت­ های دانش ­بنیان و واحدهای فناور فعال در حوزه ورزش و جوانان را با رعایت آیین ­نامه اجرایی بند (ب) ماده (۱) قانون جهش تولید دانش ­بنیان، موضوع تصویب­نامه شماره ۱۶۰۷۱۶/ت۶۰۰۲۹هـ مورخ ۱۴۰۱/۹/۲ جهت تصویب به شورای راهبری فناوری ­ها و تولیدات دانش ­بنیان ارسال نماید.
ماده۹ـ وزارت مکلف است با رعایت بند (ب) ماده (۱) قانون جهش تولید دانش ­بنیان ـ مصوب ۱۴۰۱ـ و با هدف تکمیل و توسعه زنجیره­ های ارزش مذکور و تسهیل سرمایه ­گذاری و ارتقای توانمندی­ های فناورانه و تولیدی اقلام راهبردی در داخل کشور نسبت به حمایت از تولید داخل تأسیسات، سامانه­ ها، شبکه ­ها و محصولات وارداتی دانش ­بنیان مرتبط با حوزه ورزش و جوانان با اولویت انواع چمن مصنوعی، کف­پوش سالن ­ها، توپ­ های ورزشی، دوچرخه، چوب ورزشی و تکنولوژی کمک داور ویدیویی (وی­ ای­ آر) اقدام نماید.
ماده۱۰ـ وزارت مکلف است با همکاری معاونت و مشارکت و سرمایه گذاری بخش غیردولتی و با هدف ارتقای کیفی محصولات دانش ­بنیان تولید داخل حوزه ورزش و جوانان اقدامات زیر را به عمل آورد:
۱ـ ارائه خدمات ارزیابی و آزمون محصولات و خدمات ساخت داخل و کمک به اخذ استانداردهای بین­ المللی محصولات و خدمات دانش ­بنیان حوزه ورزش و جوانان.
۲ـ حمایت از ایجاد و راه اندازی حداقل سه آزمایشگاه  ارزیابی با اولویت تست زورافزایی (دوپینگ)، تأیید محصولات و تحقیق و توسعه.
تبصره ـ معاونت موظف است هزینه راه اندازی آزمایشگاه های این ماده را وفق قانون جهش دانش بنیان ـ مصوب ۱۴۰۱ـ و قوانین و مقررات مربوط به عنوان اعتبار مالیاتی منظور نماید.
ماده۱۱ـ وزارت مکلف است با همکاری معاونت نسبت به حمایت از کسب و کارهای فعال در حوزه فناوری­ های نرم مرتبط با موضوعات فعالیت وزارت با اولویت حقوق ورزشی، تبلیغات و بازاریابی ورزشی، موضوعات فرهنگی و اجتماعی مرتبط و ارتقای حکمرانی دانش ­بنیان اقدام نماید.
ماده۱۲ـ وزارت آموزش و پرورش مکلف است با همکاری وزارت و معاونت اقدامات زیر را به عمل آورد:
۱ـ نسبت به طراحی و استقرار سامانه استعدادیابی ورزشی از دوره مهدکودک و دبستان ظرف دو سال اقدام نماید.
۲ـ نسبت به حمایت از ایجاد مدارس و هنرستان­های مرتبط با محصولات و خدمات دانش ­بنیان حوزه ورزش و جوانان و براساس آمایش مورد تفاهم وزارتخانه­ های یادشده و با رعایت قوانین و مقررات مربوط اقدام نماید.
تبصره ـ وزارت مکلف است نسبت به معرفی مدال ­آوران جهانی و نخبگان ورزشی جهت جذب در هنرستان­ ها و مدارس مربوط اقدام نماید.
ماده۱۳ـ وزارت مکلف است با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور اعتبارات مورد نیاز اجرای آیین ­نامه را با رعایت قوانین و مقررات در لوایح بودجه­ سنواتی پیش بینی نماید.
معاون اول رئیس ‎جمهور ـ محمد مخبر
منبع: http://vekalatlegal.blogfa.com/post/5604
آیین نامه حمایت از تولید، دانش ‎بنیان و اشتغال ‎آفرین در حوزه ورزش و جوانان

آیین نامه دانش ‎بنیان ورزش و جوانان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *