قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور 1

قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور
دانلود فایل WORD قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور و اساسنامه آن
شماره ۱۱/۴۷۰۳۸ـ ۱۵۸                ۱۴۰۲/۶/۱۱
حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر سیدابراهیم رئیسی
رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
مطابق اصل یکصد و بیست و سوم (۱۲۳) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران «قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور» مصوب ۱۴۰۲/۵/۲۹ مجلس شورای اسلامی به شرح پیوست ابلاغ می شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی ـ محمدباقر قالیباف
شماره ۱۰۳۵۱۹                        ۱۴۰۲/۶/۱۲
وزارت کشور
وزارت اطلاعات
سازمان برنامه و بودجه کشور
وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
در اجرای اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به پیوست «قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور» که در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ بیست و نهم مرداد ماه یکهزار و چهارصد و دو مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در تاریخ ۱۴۰۲/۶/۱ به تأیید شورای نگهبان رسیده و طی نامه شماره ۱۱/۴۷۰۳۸ـ ۱۵۸ مورخ ۱۴۰۲/۶/۱۱ مجلس شورای اسلامی واصل گردیده، جهت اجرا ابلاغ می گردد.
رئیس جمهور ـ سیدابراهیم رئیسی
قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور
ماده ­واحده ـ در راستای تحقق تدابیر فرماندهی معظم کل قوا و اجرای سیاست های کلی نظام ابلاغی مقام معظم رهبری و به­منظور سیاستگذاری، افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب­ پذیری، تداوم فعالیت­های ضروری، ارتقای آموزش و پایداری ملی، مقاوم­سازی زیرساخت­های حیاتی، حساس و مهم کشور، تسهیل مدیریت بحران در برابر انواع تهدیدات دشمن و سلاحهای نامتعارف نظیر هسته­ای، الکترونیکی، زیستی، شیمیایی و رایانیکی (سایبری) و مدیریت پیشگیرانه در مقابل تهدیدات جدید و حصول اطمینان از آمادگی دستگاههای موضوع ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶/۷/۸ و ماده (۲۹) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۹۵/۱۲/۱۴، «سازمان پدافند غیرعامل کشور» با ساختار موجود و مطابق اساسنامه مصوب، با شخصیت حقوقی مستقل در تابعیت ستاد کل نیروهای مسلح تشکیل می­شود.
تبصره۱ـ کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، بالاترین مرجع تصمیم گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور برای همه دستگاههای لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم الاجراست و مستنکفان علاوه  بر جبران خسارت واردشده، به مجازات موضوع ماده (۵۷۶) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات های بازدارنده) مصوب ۱۳۷۵/۳/۲ محکوم می شوند و چنانچه خسارتی وارد نشده  باشد، برابر قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب  ۱۳۷۲/۹/۷ با مستنکف رفتار خواهد شد. تصویب و اجرای این قانون نافی وظایف و اختیارات قانونی دستگاههای دیگر از جمله وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نمی باشد و در صورت بروز تزاحم، تصمیم کارگروه دائمی پدافند غیرعامل ملاک عمل خواهد بود.
تبصره۲ـ اساسنامه سازمان، مشتمل بر اعضا، وظایف و اختیارات کارگروه دائمی، نحوه پشتیبانی و تأمین منابع سازمان و طرحهای پدافند غیرعامل کشور، توسط ستاد کل نیروهای مسلح با همکاری وزارتخانه­های کشور، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و اطلاعات و سازمان برنامه و بودجه کشور حداکثر ظرف شش­­ماه پس از لازم­الاجرا شدن این قانون، تهیه و برای تصویب به مقام معظم رهبری تقدیم می­شود.
تبصره۳ـ کلیه دستگاههای موضوع این قانون مکلفند در طرحهای تملک دارایی های سرمایه ای خود به منظور پیشگیری و مقابله با تهدیدات زیرساخت های حیاتی، حساس و مهم خود و در اجرای این قانون، اعتبارات لازم را پیش بینی کرده و در قالب توافقنامه ای که بین سازمان پدافند غیرعامل کشور و دستگاه مربوط تنظیم می شود، هزینه نمایند. سازمان پدافند غیرعامل کشور بر اجرائی شدن مفاد توافقنامه فی مابین، نظارت نموده و گزارش عملکرد آن را باید هر سه­ماه یک بار به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ارائه کند.
تبصره۴ـ مسؤولیت اجرای پدافند غیرعامل در سطح ملی با رؤسای دستگاههای ذی­ربط و در سطح استان­ها با استانداران است. سازمان پدافند غیرعامل کشور «نظارت عالی، هدایت و راهبری سیاست­ها، برنامه­ها و مصوبات کارگروه دائمی پدافند غیرعامل» را در دستگاههای موضوع این قانون بر عهده دارد.
قانون فوق مشتمل بر ماده ­واحده و چهار تبصره که گزارش آن توسط کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به صحن علنی تقدیم شده ­بود،  پس از تصویب در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ بیست و نهم مردادماه یکهزار و چهارصد و دو مجلس در تاریخ ۱۴۰۲/۶/۱ به تأیید شورای نگهبان رسید.
رئیس مجلس شورای اسلامی ـ محمدباقر قالیباف
قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور

سازمان پدافند غیرعامل

اساسنامه سازمان پدافند غيرعامل کشور ستاد کل نيروهاي مسلح
شماره۹۲۸/۲۱۷/۱/۷۴۰۳۷              ۲۴/۱۰/۱۳۹۳
مديرعامل محترم روزنامه رسمي کشور
جناب آقاي محمد سينجلي جاسبي
خواهشمند است دستور فرماييد يک نسخه از اساسنامه مصوب سازمان پدافند غيرعامل کشور که پس از تصويب مقام معظم رهبري (مدظله العالي) طي نامه شماره: ۹۴۵۰۲/۲۰/۲ف‌ک . مورخ ۱۷/۹/۱۳۹۳ به شرح پيوست ابلاغ گرديده، در روزنامه رسمي کشور منتشر گردد.
رئيس و دبير کميته سازمان پدافند غيرعامل کشور سرتيپ پاسدار دکتر غلامرضا جلالي
اساسنامه سازمان پدافند غيرعامل کشور ستاد کل نيروهاي مسلح
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحيم
مقدمه
ماده۱ـ نام
سازمان پدافند غيرعامل کشور يک سازمان (نهاد) حاکميتي (لشکري و کشوري) بوده که به منظور افزايش بازدارندگي، کاهش آسيب‌پذيري، تداوم فعاليت‌هاي ضروري، تسهيل مديريت بحران، ارتقاي پايداري ملي در برابر انواع تهديد و اقدامات خصمانه دشمن که در اين اساسنامه به اختصار «سازمان» ناميده مي‌شود در چارچوب و در جهت تحقق منويات و سياست‌هاي ابلاغي و به فرمان مقام معظم رهبري تشکيل مي‌گردد.
ماده۲ـ تعاريف و اصطلاحات
1ـ سازمان ـ سازمان پدافند غيرعامل کشور که اختصاراً سازمان ناميده مي‌شود.
2ـ ستاد کل ـ ستاد کل نيروهاي مسلح کشور که اختصاراً ستاد کل ناميده مي‌شود.
3ـ دستگاه اجرايي ـ کليه دستگاههاي اجرائي کشور موضوع قانون مديريت خدمات کشوري در سطوح ملي تابعه ملي و استاني که اختصاراً دستگاه اجرائي ناميده مي‌شود.
4ـ کميته دائمي ـ کميته دائمي پدافند غيرعامل کشور که اختصاراً کميته دائمي ناميده مي‌شود.
5 ـ پدافند غيرعامل ـ به مجموعه اقداماتي که بدون بکارگيري سلاح و تجهيزات نظامي بکار گرفته شود و در نتيجه باعث کاهش آسيب‌پذيري، افزايش پايداري ملي، تسهيل مديريت بحران، تداوم کارکرد فعاليت‌هاي ضروري و توليد بازدارندگي دفاعي در برابر تهديدات و اقدامات نظامي دشمن مي‌گردد اطلاق مي‌شود.
ماده۳ـ شخصيت حقوقي
“سازمان” نهادي حاکميتي (لشکري و کشوري است که داراي شخصيت حقوقي و استقلال مالي و اداري همطراز با وزراء و به لحاظ ساختاري (به مثابه يک نيرو) بوده، در تابعيت ستاد کل نيروهاي مسلح و در جهت تحقق تدابير و منويات و سياست‌هاي ابلاغي مقام معظم رهبري و در چارچوب مقررات اين اساسنامه، قوانين نيروهاي مسلح و ساير قوانين و مقررات مربوطه کشور اداره مي‌گردد.
ماده۴ـ مرکز و محل استقرار
محل استقرار اصلي سازمان در تهران و شعب استاني آن در مراکز استانها مي‌باشد و براي انجام مأموريت‌هاي خود نسبت به تشکيل ساختارها و واحدهاي سازماني مشابه و همطراز مورد نياز در استان‌ها و دستگاه‌هاي اجرايي اقدام مي‌نمايد.
ماده۵ ـ مدت فعاليت
مدت فعاليت سازمان از زمان تأسيس نامحدود بوده و انحلال و يا توقف مأموريت آن منوط به تصويب مقام معظم رهبري مي‌باشد.
ماده۶ ـ مأموريت
سياست‌گذاري، برنامه‌ريزي، هدايت، سازماندهي، نظارت و راهبري موضوع پدافند غيرعامل و دفاع غيرنظامي در چارچوب و در جهت تحقق سياست‌هاي ابلاغي و فرامين حضرت امام خامنه‌اي و قوانين موضوعه کشور از طريق فرهنگ‌سازي و آموزش عمومي و تخصصي، آمادگي و ارتقاء مقاومت ملي، پايش تهديدات، طبقه‌بندي و سطح‌بندي مراکز و حوزه‌ها، کاهش آسيب‌پذيري‌ها، نهادينه‌سازي اصول، الزامات و ملاحظات فني مهندسي پدافند غيرعامل در ذات طرح‌ها و پروژه‌هاي ملي، استاني موضوعي کشور، تسهيل مديريت بحران و تداوم کارکردهاي ضروري کشور، صيانت و کمک به اداره مردم در راستاي مصون‌سازي کشور در برابر انواع تهديدات دشمن.
ماده۷ـ ارکان سازمان عبارتند از
الف: کميته دائمي (شوراي عالي)
ب: رئيس سازمان
ج: کميته پدافند غيرعامل دستگاه‌هاي اجرايي و استان‌هاي کشور
ماده۸ ـ کميته دائمي
کميته دائمي متشکل از رئيس ستاد کل به عنوان رئيس، رئيس سازمان پدافند غيرعامل به عنوان دبير و حضور وزراي کشور، دفاع، و معاون برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري و رئيس کميسيون امنيت ملي مجلس شوراي اسلامي و يکي از معاونين ستاد کل نيروهاي مسلح تشکيل مي‌شود و مصوبات آن با ابلاغ دبير کميته دائمي در کليه دستگاه‌هاي اجرايي لازم‌الاجراء مي‌باشد.
ماده۹ـ وظايف و اختيارات کميته دائمي عبارت است از
  1. تصويب سياست‌ها و راهبردهاي عمده پدافند غيرعامل کشور
  2. تصويب برنامه‌هاي کلان (۵ ساله) پدافند غيرعامل کشور
  3. تصويب سطح‌بندي و اولويت بندي مراکز تحت پوشش براساس پيشنهاد سازمان
  4. تصويب آيين‌نامه‌هاي اجرايي لازم در جهت هماهنگي‌هاي بين دستگاهي در خصوص پدافند غيرعامل
تبصره۱ـ مصوبات کميته دائمي پدافند غيرعامل کشور با ابلاغ دبير کميته دائمي براي کليه دستگاه‌ها و نهادها لازم‌الاجراء مي‌باشد.
تبصره۲ـ آئين‌نامه اجرايي داخلي کميته دائمي توسط دبير کميته دائمي تهيه و به تصويب رئيس کميته دائمي مي‌رسد.
ماده۱۰ـ وظايف سازمان
الف: وظايف ستادي
  1. تبيين و برآورد تهديدات دشمن در حوزه‌هاي مختلف
  2. اهبري و هدايت و اجراي طرح‌هاي پدافند غيرعامل
  3. رزيابي فني پدافندي طرح‌هاي پدافند غيرعامل تهيه شده توسط کميته دستگاه‌هاي اجرايي
  4. نظارت بر اجراي پدافند غيرعامل دستگاه‌هاي اجرايي
  5. تصويب ضوابط، استانداردها و دستورالعمل‌هاي (عمومي و تخصصي) موضوع پدافند غيرعامل
  6.  تعيين مصاديق تأسيسات زيربنايي، ساختمان‌هاي حساس و شريان‌هاي اصلي و حياتي کشور
  7. تصويب طرح‌هاي پدافند غيرعامل دستگاهها و تأييد اعتبار مورد نياز آن‌ها
  8.  بررسي و تأييد نتايج ارزيابي‌ها از اجراي طرح‌هاي پدافند غيرعامل
  9. ايجاد هماهنگي لازم بين دستگاه‌هاي اجرايي در حوزه پدافند غيرعامل
  10.  نهادينه‌سازي اصول و الزامات و ملاحظات فني و مهندسي پدافند غيرعامل در ذات طرح‌هاي توسعه‌اي کالبدي کشور اعم از ملي، موضوعي، استاني، شهري و آمايشي کشور
  11. تعامل سازنده با نهادهاي قانون‌گذار و تنظيم کننده برنامه‌هاي موضوعي و پنج ساله کشور در جهت نهادينه‌سازي پدافند غيرعامل در آنها
  12. تهيه و تدوين و ابلاغ نظامات فني و اجرائي طرح‌هاي پدافند غيرعامل کشور
ب: وظايف عملياتي
  1. سازماندهي، طرح‌ريزي، هدايت و راهبري عمليات پدافندي مقابله با تهديدات نوين دشمن
  2.  هدايت و راهبري مقابله با تهديدات نوين (سايبري، زيستي، پرتوي، شيميايي، اقتصادي) با تشـکيل و سازماندهي قرارگاه‌هاي پدافند غيرعامل در موضوعات مرتبط با تهديد.
  3. هدايت، راهبري، مديريت و کنترل سامانه‌هاي مرتبط با پدافند غيرعامل کشور در برابر تهديدات نوين.
  4. ارتقاء آمادگي دستگاه‌هاي اجرايي براي تداوم چرخه توليد و خدمات در مقابله با انواع تهديدات
  5. بکارگيري ظرفيت‌ها و منابع کشور در حوزه‌هاي مختلف براي انجام تمهيدات لازم پدافند غيرعامل
  6. فرهنگ‌سازي و آماده‌سازي دستگاه‌هاي اجرايي و استان‌هاي کشور براي کمک و اداره و هدايت مردم در شرايط بحراني
ماده۱۱ـ وظايف کميته پدافند غيرعامل دستگاه‌هاي اجرايي و استان‌ها
1ـ مسئوليت پدافند غيرعامل در دستگاه‌هاي اجرائي بعهده رئيس دستگاه اجرائي مي‌باشد.
2ـ مسئوليت پدافند غيرعامل در استان‌ها بعهده استانداران مي‌باشد.
3ـ رئيس دستگاه و استانداران مي‌تواند يکي از معاونين خود را با اختيارات کافي بعنوان رئيس کميته پدافند غيرعامل دستگاه منصوب و به سازمان معرفي نمايد.
4ـ بررسي و پيشنهاد سطح‌بندي و اولويت بندي مراکز و تأسيسات موجود و توسعه‌اي دستگاه اجرايي
۵ ـ برنامه‌ريزي عملياتي، راهبري و اجراي طرحها و پروژه‌هاي پدافند غيرعامل در چارچوب نظام فني و اجرايي پدافند غيرعامل کشور
6 ـ تهيه اسناد راهبردي، برنامه‌ها، موافقت‌نامه طرحها، تأمين منابع مالي طرحهاي پدافند غيرعامل دستگاه اجرايي
7ـ ايجاد ساختار مناسب جهت انجام مأموريتهاي پدافند غيرعامل در هماهنگي با سازمان
8 ـ کنترل و نظارت بر اعمال ضوابط و مقررات و دستورالعمل‌هاي ابلاغي پدافند غيرعامل در دستگاه اجرايي
9ـ تهيه و تدوين استانداردها، آيين‌نامه‌ها و دستورالعمل‌هاي فني و اجرايي دستگاه و نهادينه‌سازي آنها در ذات طرحهاي توسعه و کالبدي
10ـ آماده‌سازي دستگاه اجرايي و استان جهت اداره امور مردم و تأمين نيازهاي ضروري در شرايط بحران
11ـ انجام آموزش‌ها و پژوهشهاي تخصصي در زمينه موضوعات پدافند غيرعامل مرتبط با  دستگاه اجرايي
۱۲ـ ارائه گزارش اقدامات، وقايع و حوادث ناشي از بحرانهاي طبيعي و غيرطبيعي و تهديدات متوجه دستگاه اجرايي به سازمان
ماده۱۲ـ حوزه فعاليت سازمان
دستگاه‌هاي اجرايي، بخش خصوصي، نهادهاي عمومي غيردولتي و مردم نهاد، سازمان‌هاي کشوري و لشکري.
تبصره ـ در چارچوب ديپلماسي دفاعي کشور خدمات پدافند غيرعامل با تصويب کميته دائمي قابل تسري به ساير کشورها خواهد بود.
ماده۱۳ـ رئيس سازمان
رئيس سازمان به عنوان بالاترين مقام اجرايي و نماينده قانوني سازمان بنا به پيشنهاد رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح و با توشيح و با حکم مقام معظم رهبري و فرماندهي کل قوا منصوب مي‌گردد.
ماده۱۴ـ وظايف و اختيارات رئيس سازمان عبارت است از:
  1. اداره، راهبري، هدايت و اجراي مأموريت‌هاي سازمان
  2.  اجراي رهنمودها و تدابير ابلاغي ستاد کل نيروهاي مسلح و مقام معظم فرماندهي کل قوا.
  3.  تصويب برنامه و بودجه سازمان و ابلاغ آن جهت اجراء.
  4. عضويت و شرکت در جلسات هيأت دولت، مجمع تشخيص مصلحت نظام و شوراي عالي امنيت ملي.
  5. عضويت در شوراهاي عالي کشور شامل شوراي ملي عتف، شوراي عالي فضاي مجازي، شوراي عالي آمايش، شوراي عالي ترافيک، شوراي عالي سلامت، شوراي عالي فرهنگي
  6.  تصويب و ابلاغ برنامه‌هاي سالانه سازمان و دستگاههاي اجرائي در چارچوب برنامه پنج ساله مصوب
  7. تهيه و تدوين آيين‌نامه‌هاي لازم و مرتبط با پدافند غيرعامل و ابلاغ به دستگاه‌هاي اجرايي جهت اجراء.
  8.  تهيه تشکيلات و شرح وظايف تفصيلي سازمان و قرارگاه‌ها و مراکز وابسته.
  9. اجراي ضوابط، مقررات مصوب کميته دائمي و صدور دستورالعمل‌هاي اجرايي لازم.
  10.  اجراي سياست‌ها و خط‌مشي‌ها، طرح‌ها و برنامه‌هاي مصوب و ابلاغي کميته دائمي پدافند غيرعامل.
  11.  تهيه گزارش عملکرد موردي و ساليانه از اقدامات انجام شده در سازمان و دستگاه‌هاي اجرايي کشور و ارائه به کميته دائمي.
  12. اجراي وظايف محوله در چارچوب قوانين و مقررات حاکم بر کشور.
  13. ارائه پيشنهاد نصب و عزل معاونين، فرماندهان قرارگاه‌هاي تابعه و مراکز وابسته.
  14. امضاي کليه مکاتبات، اسناد تعهدآور، قراردادها و انجام معاملات و صدور اجازه پرداخت در قالب اعتبارات و آيين‌نامه‌هاي مصوب.
  15.  افتتاح حساب نزد بانک‌ها و مؤسسات مالي و اعتباري و نيز نگهداري حساب‌ها و حفظ و حراست از اموال و دارايي‌هاي منقول و غيرمنقول سازمان.
  16.  طرح و اقامه دعوي و دفاع از هرگونه دعوي عليه سازمان در مراجع قضايي، اداري و … با اختيار تعيين وکيل يا نماينده حقوقي و حق تفويض اختيار لازم به آنان در راستاي حفظ از منابع سازمان.
تبصره۱ـ رئيس سازمان مي‌تواند قسمتي از وظايف و اختيارات خود را به معاونان يا مديران سازمان تفويض کند.
ماده۱۵ـ انتصابات
انتصاب جانشين و معاونين سازمان با پيشنهاد رئيس سازمان و تصويب رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح صورت مي‌گيرد.
ماده۱۶ـ ساختار سازماني
ساختار سازماني مورد نياز سازمان حداکثر تا سه ماه از تصويب اين اساسنامه، توسط سازمان تهيه و به تأئيد رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح خواهد رسيد.
تبصره ـ آيين‌نامه اجرائي اين بند توسط سازمان تهيه و به تأئيد رئيس کميته دائمي مي‌رسد.
ماده۱۷ـ منابع انساني
نيروي انساني مورد نياز سازمان براساس روش جاري ستاد کل نيروهاي مسلح از منابع انساني نيروهاي مسلح، وزارت‌خانه‌ها، سازمان‌ها و نهادهاي زير مجموعه دولت و بخش خصوصي تأمين گردد.
ماده۱۹ـ بودجه طرحهاي پدافند غيرعامل
19ـ۱. بودجه پدافند غيرعامل طرحهاي جديد اعم از (طرحهاي جديدالاحداث، طرحهاي توسعه، طرح تملک دارايي‌هاي سرمايه‌اي) مشمول قوانين و مقررات برنامه‌اي و بودجه‌اي کشور، براساس ساز و کارهاي پيش‌بيني شده در آن قوانين از جمله بند (الف) ماده ۲۱۵ قانون برنامه پنجم توسعه تأمين اعتبار مي‌شود. دولت و دستگاههاي اجرايي ملزم به تأمين اعتبار مورد نياز پدافند غيرعامل طرحهاي مذکور در چارچوب مقررات و دستورالعملهاي مربوط مي‌باشند.
19ـ۲. بودجه پدافند غيرعامل مراکز و تأسيسات ثقل و حائز اهميت در دست بهره‌برداري کشور براساس مطالعات و برآوردهاي انجام شده از سوي دستگاههاي اجرايي مربوطه پيش‌بيني و در قالب طرحهاي رديف‌دار پدافند غيرعامل دستگاه در قانون بودجه لحاظ و تأمين اعتبار مي‌شود.
19ـ۳. دستگاه‌هاي اجرايي و شرکتهاي دولتي تابعه مجازند بخشي از درآمدهاي اختصاصي دستگاه از جمله: مازاد درآمدهاي تکليفي، درآمدهاي داخلي، اعتبار فاقد رديف و غيره خود را براساس مصوبه و مجوز کميته دائمي پدافند غيرعامل کشور و نظارت سازمان پدافند غيرعامل کشور در طرح‌هاي پدافند غيرعامل مصوب هزينه نمايند.
19ـ۴. شرکت هاي خصوصي و شبه دولتي ملزم به تأمين اعتبار مورد نياز جهت رعايت پدافند غيرعامل در زيرساختهاي حائز اهميت واگذار شده در قالب اصل ۴۴ قانون اساسي و ضوابط ايجاد آن زيرساخت‌ها در قالب بخش خصوصي از منابع داخلي شرکت مي‌باشند.
ماده۲۰ـ بودجه جاري سازمان و دستگاههاي تابعه آن
20ـ۱. بودجه جاري سالانه سازمان در رديف اعتبارات ستاد کل نيروهاي مسلح برآورد و تأمين اعتبار مي‌گردد.
20ـ۲. بودجه جاري سالانه قرارگاه‌هاي عملياتي و ساختارهاي اجرايي پدافند غيرعامل در دستگاههاي اجرايي توسط سازمان برآورد و جهت درج در لايحه بودجه کل کشور به معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهوري ارسال مي‌شود.
20ـ۳. بودجه مورد نياز طرحهاي ويژه و داراي طبقه‌بندي سازمان پدافند غيرعامل کشور توسط سازمان برآورد و در قالب طرح‌هاي رديف‌دار ويژه به معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي ارسال مي‌شود.
ماده۲۱ـ دارايي‌هاي سازمان اعم از تأسيساتي و تجهيزاتي توسط ستاد کل نيروهاي مسلح و مطابق با ضوابط و مقررات مربوطه تأمين مي‌گردد.
ماده۲۲ـ مرجع پيشنهاد اصلاح، تغيير و تفسير اين اساسنامه، ستاد کل نيروهاي مسلح مي‌باشد که به تصويب مقام معظم رهبري مي‌رسد.
منبع: http://vekalatlegal.blogfa.com/post/5746
اساسنامه سازمان پدافند غيرعامل کشور ستاد کل نيروهاي مسلح

اساسنامه سازمان پدافند غيرعامل

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *